SÄLJA

Intag

På plats i er bostad kommer vi med tips och råd för att optimera resultatet av er eventuella försäljning. Vi presenterar vårat visningsmaterial och vårat tillvägagångsätt för en eventuell försäljning av er bostad. Välkomna att boka in en tid!

Visning

Aktuella visningstider läggs i de flesta fall ut på internet och i tidningen. Har ni egna önskemål om hur ni vill att er visning ska gå till så tillgodoser vi givetvis dem. Efter varje visning så ringer vi upp er för att meddela hur visningen har gått.

Kontraktskrivning

Efter avslutad budgivning och godkännande från er bokar vi tid för kontraktskrivning. Detta sker på vårat kontor. Om alla parter inte kan närvara ordnar vi med fullmakt, för att underlätta för samtliga. Vi ser även till att era befintliga lån blir lösta. Vi gör även er försäljningsdeklaration och skatteberäkning.

KÖPA

Lånelöfte

När man väl funnit sitt drömboende kan köpprocessen i många fall gå fort. Många upplever detta som påfrestande och att man inte riktigt hinner med. För att underlätta erat köp så hjälper till med finansiering. Vi har sedan många år samarbete med flera banker och kan erbjuda er marknadens bästa lånevillkor.

Budgivning

Via personlig kontakt genom sms, mail och telefon sker budgivningen. Ni som kund avgör hur ni vill bli kontaktade. Efter avslutad försäljning redovisar vi samtliga bud.

Tillträde

Tillträde sker på köparens bank och även i vissa fall på vårat kontor. I samband med detta har vi haft kontakt med säljarens bank för lösenuppgifter för befintliga lån samt avräkningen för fastighetskatt m.m. Samtliga handlingar som tillhör bostaden överlämnas på banken när full likvid är erlagd.